Ingredients:
- 4 grote aardappelen
- 4 kogelbiefstukken
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel zout
- 1/2 theelepel zwarte peper
- 1/2 theelepel knoflookpoeder
- 1/2 theelepel paprikapoeder
- 1/2 theelepel gedroogde tijm
- 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
- 1/2 kop geraspte Parmezaanse kaas
- Verse peterselie voor garnering
Instructions:
Verwarm de Airfryer voor op 200 graden Celsius
Was de aardappelen grondig en snijd dunne inkepingen in elke aardappel, maar snijd niet helemaal door
Wrijf de aardappelen in met olijfolie en bestrooi met zout, zwarte peper, knoflookpoeder, paprikapoeder, gedroogde tijm en rozemarijn
Plaats de aardappelen in de Airfryer en bak ze gedurende 30 minuten op 200 graden Celsius, of tot ze goudbruin en knapperig zijn
Terwijl de aardappelen bakken, breng je de kogelbiefstukken op smaak met zout en zwarte peper
Haal de aardappelen uit de Airfryer en bestrooi ze met geraspte Parmezaanse kaas
Plaats ze terug in de Airfryer en bak nog eens 5 minuten, of tot de kaas gesmolten is en bubbelt
Bak ondertussen de gekruide kogelbiefstukken in de Airfryer gedurende 8-10 minuten, afhankelijk van de gewenste gaarheid
Serveer de Hasselback aardappelen en kogelbiefstukken samen, garneer met verse peterselie en geniet!
Comments
Post a Comment