Hasselback Potatoes met Kogelbiefstuk uit de Airfryer



A delicious meal made in an air fryer with crispy Hasselback chicken breasts and smart kogelbiefstukken. It's perfect for a fancy dinner!

Ingredients:

  • 4 grote aardappelen
  • 4 kogelbiefstukken
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel zwarte peper
  • 1/2 theelepel knoflookpoeder
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel gedroogde tijm
  • 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1/2 kop geraspte Parmezaanse kaas
  • Verse peterselie voor garnering

Instructions:

Verwarm de Airfryer voor op 200 graden Celsius

Was de aardappelen grondig en snijd dunne inkepingen in elke aardappel, maar snijd niet helemaal door

Wrijf de aardappelen in met olijfolie en bestrooi met zout, zwarte peper, knoflookpoeder, paprikapoeder, gedroogde tijm en rozemarijn

Plaats de aardappelen in de Airfryer en bak ze gedurende 30 minuten op 200 graden Celsius, of tot ze goudbruin en knapperig zijn

Terwijl de aardappelen bakken, breng je de kogelbiefstukken op smaak met zout en zwarte peper

Haal de aardappelen uit de Airfryer en bestrooi ze met geraspte Parmezaanse kaas

Plaats ze terug in de Airfryer en bak nog eens 5 minuten, of tot de kaas gesmolten is en bubbelt

Bak ondertussen de gekruide kogelbiefstukken in de Airfryer gedurende 8-10 minuten, afhankelijk van de gewenste gaarheid

Serveer de Hasselback aardappelen en kogelbiefstukken samen, garneer met verse peterselie en geniet!


Comments